Redirecționează 3,5%, pentru că orice ajutor face diferența!

Completează până la 20 mai formularul, iar de restul ne ocupăm noi. Vom trimite personal Declarația 230 la ANAF pentru ca 3,5% din impozitul tău pe venit să fie redirecționat automat către construcția, autorizarea și operarea primelor 10 centre de plasmafereză din România, atât de necesare pacienților cu imunodeficiențe primare.

sau

Formularul poate fi depus chiar de tine la sediul ANAF de care aparții cu domiciliul sau trimis prin curier / posta cu scrisoare recomandata.

Completarea sumei nu este necesara

Poti depune formularul si online prin SPV (Spațiul Privat Virtual) în cazul în care ai cont creat pe site-ul ANAF. Completează formularul inteligent cu datele personale, datele Asociației, bifează suma de 3,5%, validează-l și încarcă-l în SPV. Aplicația Adobe Reader este necesara.

Datele fiscale pe care trebuie să le completezi pentru noi sunt: Asociația Donam Plasma, cod identificare fiscală: 45502864, cont bancar: RO11BACX0000002120993001.

1. Formularul 230 se completează de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii şi asimilate salariilor, pensii, activităţi independente / activităţi agricole impuse pe bază de normă de venit, activităţi independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă pentru care impozitul se reţine la sursă, drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real, cedarea folosinţei bunurilor pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.

2. Distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiaşi beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

3. Procentul nu trebuie să depăşească plafonul de 3,5% din impozitul pe venitul datorat.