pentru persoane fizice

5 minute din timpul tău, o viață salvată!
E ușor să fii erou cu doar 3,5%!

Peste 8000 de pacienți români au nevoie anual de tratamente cu medicamente derivate din plasmă pentru a rămâne în viață! Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit și fii parte la schimbare!

pentru companii

Un business durabil înseamnă și implicare socială! Redirecționează 20% și salvează o viață!

Știai că pentru a trăi, un singur pacient cu imunodeficiențe primare are nevoie de 5 donatori constanți și 130 de donări pe an? Dar că în România nu este posibilă donarea directă de plasmă prin afereză?

Viața pacienților depinde de importurile de medicamente derivate din plasmă, care sunt insuficiente de foarte mulți ani. Alătură-te companiilor care susțin deschiderea propriilor centre de donare în țara noastră. Redirecționează 20% din impozitul pe profit / pe venit al companiei tale și dă o șansă la viață celor care suferă astăzi!

Ce ne propunem?

1 din 5 oameni are nevoie la un moment dat de plasmă, deci sunt șanse mari ca tu sau o persoană dragă ție să aveți nevoie la un moment dat de tratament cu medicamente derivate din plasmă.

Ajută la dezvoltarea și finanțarea primelor 10 Centre de Plasmafereză din România ce vor colecta plasma umană pentru fabricarea de medicamente esențiale necesare pacienților români și vei susține acțiunile de promovare și încurajare a donării voluntare.